Last news in Fakti

25 Май, 2016 09:20 1 052 4

Христо Янев: Минахме през ада, но не спряхме

  • христо янев-
  • щастлив-
  • цска-
  • купа на българия-
  • успех-
  • ада

Младият специалист е изключително щастлив от вчерашния успех срещу Монтана

Христо Янев: Минахме през ада, но не спряхме - 1
Снимка: БТА

Старши-треньорът на ЦСКА Христо Янев не успя да сдържи емоциите си след големия успех във финала за Купата срещу Монтана. "Червените" надделяха с 1:0 и грабнаха трофея.

"Чувствам се щастлив. Минахме през ада, но не спряхме. Постигнахме нещо, в което малцина вярваха. Момчетата показаха дух, какъвто не сме виждали от доста дълго време по българските терени." - призна развълнуваният млад специалист на пресконференция след срещата.

"Искам да поздравя момчетата, защото са страхотни. Направиха нещо изключително, повярваха в себе си, повярваха във всички, които дойдоха да ги подкрепят. Искам да благодаря специално на господин Ганчев, който направи невъзможни неща за мен и за отбора. Тази купа е специално за него, специално за отбора, специално за моя екип и специално за всички тези, които напълниха стадиона и подкрепяха пред телевизорите. Всичко това е за тях." - допълни Христо Янев след вчерашния знаменит успех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакала

    0 0 Отговор
    Интересно, как са дали доверие на този млад специалист !??! В БГ не се дава възможност на таланти а се предпочитат устати бабаити, наистина не за вярване, и то във футбола !!!
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Освен с Берое не играха с никой друг сериозен отбор. Нагласена работа. Монтана са много слаби, неслучайно изпадат - то се видя! Ако бе друг отбор от горната петица щеше да ги разнищи.... Пак казвам - нагласена работа

    Коментиран от #4

  • 3 Майна

    0 0 Отговор
    Само Ботев !!!
  • 4 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И къде са ти големите отбори от горната петица???Ако бяха толкова силни нали те щяха да са на финала,а не Монтана и "аматьорите" от ЦСКА.Значи беше нагласено отпадането на Лудогорец и Левски за купата,така ли?Айде разградци са шампиони и могат да си позволят отпадане от Купата,а Левски що отпаднаха?Сигурно се пазеха за важните мачове в Европа???