Last news in Fakti

26 Май, 2016 04:00 651 1

Пепе: Финалът е най-важният мач в кариерата ми

  • финал-
  • пепе-
  • шампионска лига-
  • най-важният-
  • реал мадрид

Защитникът на Реал Мадрид изрази мнение преди предстоящата битка за титлата в Шампионската лига

Пепе: Финалът е най-важният мач в кариерата ми - 1
Снимка: БТА/АР

Бранителят на Реал Мадрид Пепе смята, че предстоящият финал в Шампионската лига е най-важният мач в кариерата му. Въпреки това, бразилецът не мисли, че ако той и съотборниците му загубят от Атлетико (Мадрид), ще е провал.

"Това е най-важният мач в кариерата ми. Можем да продължим да пренаписваме клубната история. Привилегия е да играем на финал и да реализираме мечтата си. Няма фаворити, шансовете са напълно равни. Добре подготвени сме и ще дадем най-доброто от себе си." - заяви Пепе на пресконференция, цитиран от "АС".

"Атлетико притежават големи качества. Борят се като един и това е силата им. Едно цяло са. Ще бъде хубав мач за зрителите." - допълни безкомпромисният бранител на "белия балет".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    "Бразилецът" Пепе :D