Last news in Fakti

25 Май, 2016 21:23 1 341 1

Хей: С предпазливост и скорост бия Бригс

  • хей-
  • бригс-
  • скорост-
  • предпазливост-
  • шампион

Британецът няма да подцени опонента си

Британският боксьор Дейвид Хей, заяви, че в началото на мача му с американеца Шенън Бригс ще трябва да действа много внимателно и предпазливо.

"В първите три рунда Бригс е много опасен, питайте за това Ленъкс Люис. Шенън е много едър, 114-милограмов мъжага с много силни удари. На негово име са записани най-голямото количество нокаути в първия рунд сред всички световни шампиони в историята на супертежка категория.

Затова в първите няколко рунда аз трябва да бъда много внимателен, но след това съм уверен, че моята по-добра физическа подготовка и моята скорост ще ми помогнат да го пратя първо в нокдаун, а след това и в нокаут", заяви Дейвид Хей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    И ТОЗИ Е АНАБОЛЕН ЗВЯР

    ДЕЙВИТ ХЕЙ Е ПИЧ