Last news in Fakti

27 Май, 2016 03:00 785 1

Роналдо: Ще се пенсионирам в Реал

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • финал-
  • пенсиониране-
  • псж-
  • манчестър сити

"ПСЖ и Манчестър Сити да забравят за мен", заяви португалецът

Роналдо: Ще се пенсионирам в Реал - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви това, което феновете на тима искат да чуят. Той призна за намерението си да приключи с футбола на "Сантяго Бернабеу". Португалецът каза това в интервю за програмата "Jugones" по телевизия "Ла Секста".

"Ще се пенсионирам в Реал Мадрид, това ще стане след около 15 години", каза с усмивка на лицето ибериецът.

"Искам да прекратя кариерата си на около 41 години (смее се)", каза още той.

"Преди 4 години не бях щастлив в отбора, но сега не искам да го напускам. Няма по-добро място от Реал. Другите отбори като Манчестър Сити и ПСЖ могат да забравят за мен".

"Ще бъде голям провал, ако не спечелим финала на Шампионската лига, но пък ако успеем да го спечелим, то тогава целият ни сезон ще бъде на топ ниво. Дали ще съм готов за финала? На 100 процента! Кристиано винаги играе в тези мачове и е готов за тях".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    0 0 Отговор
    Ами Реал те позлати, нормално е да умреш даже там...