Last news in Fakti

26 Май, 2016 15:58 899 0

Лукаку: Трябва да напусна, за да се развия

  • лукаку-
  • евертън-
  • трансфер

Нападателят на Евертън потвърди намеренията си да премине в друг клуб

Лукаку: Трябва да напусна, за да се развия - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку потвърди, че иска да напусне клуба, за да направи следващата стъпка в кариерата си. 

Белгиецът вкара 25 гола през разочароващата за Карамелите последна кампания и това доведе до слухове, че ще напусне, като баща му наскоро сподели, че предпочитаните от него отбори са Манчестър Юнайтед и Байерн. 

Той ще разговаря с новия собственик  на мърсисайдци Фархад Мошири, но не смята, че ще бъде убеден да продължи кариерата си на „Гудисън Парк”. 

„В момента съм в момент, в който трябва да взема важно за кариерата си решение и да направя избор. Имаме нов инвеститор в Евертън и аз ще изслушам това, което иска да ми каже. Аз обаче имам собствени идеи и просто искам да печеля титли” заяви Лукаку цитиран от „Дейли Стар”.

„В личен план направих много добър сезон, но е време да напиша своя визитка. Именно за това играя и настройката ми да печеля отличия е още от времето ми в Челси. Хората в Белгия не ме виждат като част от Евертън, но с представянето си заслужих уважение от фенове, мениджъри и експерти” добави той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА