Last news in Fakti

26 Май, 2016 20:24 703 0

Футболист на ЦСКА подсилва националния отбор

  • чорбаджийски-
  • цска-
  • футболист-
  • национален отбор-
  • ивайло петев

Това е първият играч на червените, който попада в полезрението на Ивайло Петев

Футболист на ЦСКА подсилва националния отбор - 1
Снимка: Български футболен съюз

Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е повикан в групата на националния отбор по футбол на България за "Kirin Cup" 2016.

Той ще заеме мястото на Пламен Гълъбов, тъй като бранителят на Литекс е получил мускулна травма по време на двубоя на младежкия национален отбор срещу Мексико от международния футболен фестивал Тулон.

До този момент селекционерът на националите Ивайло Петев не бе повикал нито един играч на "армейците" в представителния ни тим.

"Трикольорите" ще вземат участие в среща с представители на медиите в петък, 27 май, от 19:00 ч., на стадион „Васил Левски“ в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА