Last news in Fakti

26 Май, 2016 22:28 838 1

Младежите приключиха със загуба в Тулон

  • младежи-
  • футбол-
  • тулон-
  • турнир-
  • загуба

21-годишните национали отстъпиха на Мали с 1:3

Младежите приключиха със загуба в Тулон - 1
Снимка: Български футболен съюз

Младежкият национален отбор по футбол на България загуби с 1:3 от Мали в последния си двубой на международния турнир "Тулон". Така националите до 21 години завършиха участието си в престижната надпревара, оставайки последни в група "А", като в предишните си мачове записаха равенство срещу Чехия (0:0) и две поражения срещу миналогодишните шампиони Франция (0:1) и Мексико (0:1).

През първата част играта  бе равностойна, като възпитаниците на Антони Здравков създадоха повече положения от противника, но стражът Дибатере отрази всички удари към своята врата. В 13-та минута Мали трябваше да остане с 10 души на терена. Ниамонкоро Думбия извърши груб фаул срещу Кристиян Малинов, но реферът Луис Улисес му показа само жълт картон. В 19-та Краев пробва рефлексите на стража Дибатере със силен удар от границата на наказателното поле, но вратарят спаси. Две по-късно и Георгиев пробва късмета си с шут отляво, но не намери целта. В 24-та Бекир Расим стреля от фаул, но Дибатере отново спаси. Две по-късно резултатът бе открит.  Самбагуе проби отдясно и подаде към Самасеку, който с едно докосване прати топката в мрежата за 1:0. До края на полувремето националите можеха да възстановят статуквото, след като Десподов се пребори с Диаби и стреля, но стражът за пореден път бе на мястото си и запази мрежата си суха.

Три минути след началото на второто полувреме България изравни. Краев изведе Десподов зад отбраната и нападателят на Литекс преодоля безгрешния до този момент Дибатере за 1:1. Малко по-късно Краев и Георгиев пробваха да реализират от далечно разстояние, но не намериха очертанията на вратата. В 60-та минута Мали поведе отново чрез Самасеку, който бе точен с глава след корнер. Националите не се отказаха да търсят нов гол, но Десподов, Велковски и Георгиев не сполучиха. В добавеното време на срещата Диара бе изведен зад отбраната на България, като преодоля Михайлов и оформи крайното 3:1 в полза на Мали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mtlb

    0 0 Отговор
    Нормално!!!!