Last news in Fakti

27 Май, 2016 16:26 1 061 0

Шарапова песимист за Игрите в Рио

  • шарапова-
  • олимпийски игри-
  • допинг-
  • случай-
  • мелдоний

Рускинята не вярва, че случаят й ще бъде решен в срок

Шарапова песимист за Игрите в Рио - 1
Снимка: БТА/АР

Мария Шарапова не вярва, че може да участва на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през август, съобщи за "Ню Йорк Таймс" човек от близкото обкръжение на руската тенис звезда. 

Шарапова, която от началото на март е лишена от състезателни права заради употребата на забраненото от началото на годината вещество мелдоний, не разчита, че случаят й ще бъде решен в срок, за да получи правото да се включи в Игрите в Бразилия.

В четвъртък президентът на руската федерация по тенис Шамил Тарпищев заяви, че бившата номер 1 в света и петкратна шампионка в турнирите от Големия шлем ще бъде заявена в състава на Русия за Олимпиадата, но подчерта, че в последствие тя може да бъде заменена от Екатерина Макарова, ако не получи разрешение да играе.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА