Last news in Fakti

27 Май, 2016 18:45 1 300 0

Надал шокира всички, отказа се от "Ролан Гарос"

  • надал-
  • шокира-
  • отказа-
  • ролан гарос

Кралят на клея няма да се бори за 10-тата си титла във Франция през тази година

Надал шокира всички, отказа се от "Ролан Гарос" - 1
Снимка: БТА/АР

Испанецът Рафаел Надал прекрати участието си на Откритото първенство на Франция по тенис, съобщи "Дейли Мейл".

Деветкратният шампион от "Ролан Гарос" се отказва от надпреварата, тъй като проблемът с лявата му китка се е задълбочил. Днес "Кралят на клея" обяви шокиращата новина и допълни, че за пръв път е почувствал контузията по време на финала на "Мастърс"-а в Мадрид преди три седмици.

"Това е ужасен ден за мен и една от най-неприятните пресконференции, които съм давал." - сподели Надал. Испанецът се надява да е готов за предстоящия "Уимбълдън".

Медувременно, Анди Мъри се класира за осминафиналите на „Ролан Гарос“, побеждавайки хърватина Иво Карлович с 6:1, 6:4, 7:6 (7:3). Следващият съперник на шотландеца ще бъде победителят от сблъсъка между Джон Иснър (САЩ) и Теймураз Габашвили (Русия).

Други резултати при мъжете от днес:

Кеи Нишикори - Фернандо Вердаско 6:3, 6:4, 3:6, 2:6, 6:4

Милош Раонич - Андрей Мартин 7:6 (4), 6:2, 6:3

Ник Кирьос - Ришар Гаске 2:6, 6:7 (7), 2:6

Джак Сок - Алберт Рамос 7:6 (2), 4:6, 4:6, 6:4, 4:6

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА