28 Май, 2016 15:59 8 848 11

Кобрата с шанс за мач за световната титла

  • кобрата-
  • пулев-
  • уайлдър-
  • бокс-
  • титла

Кубрат е сред възможните противници на Дионтей Уайлдър за титлата на Световния боксов съвет

Кобрата с шанс за мач за световната титла - 1
Снимка: БТА/АР

Българската звезда в световния бокс Кубрат Пулев може да получи страхотна възможност да се боксира с американеца Дионтей Уайлдър, който е шампион на Световния боксов съвет в тежка категория.

Както е известно американецът трябваше да защитава световната си титла срещу руснака Александър Поветкин, но мачът между двамата така и не се състоя, тъй като руският боксьор бе спипан с нашумелия наскоро допинг мелдоний и в крайна сметка правата му бяха спрени.

Един от най-престижните боксови сайтове "boxingnewsonline" постави Кобрата като един от вероятните съперници на Уайлдър за защитата на титлата му. Самият Дионтей е получил възможност да направи доброволна защита на пояса си, след като срещата му с Поветкин пропадна и не се знае, дали изобщо ще се състои.

Вариантите му за негов съперник са пет на брой, като Пулев е един от тях.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 smqh

    1 0 Отговор
    хахахахахахахахахаха ,аз имам много големи съмнения дали срещу Уайлдър ще издържи 1 минута :Д

    Коментиран от #3

  • 2 киро

    1 0 Отговор
    Вариантите му за негов съперник са пет на брой, като Пулев е един от тях....... А кои са другите 4 !?
  • 3 факт

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "smqh":

    Дори и да не издържи, ако опита, поне ще знае какво може да постигне срещу световният. Ако не опита само ще се чуди... При това нищо не губи, защото не е световен Кобрата, но ако постигне успех ще си вдигне рейтинга. Такъв мач може само да е от полза и за Уайлдър и за Кобрата - първият ще се бие с претендент без досегашни опити за световна титла, а вторият ще се пробва за победа и ще излезе на световният подиум като акциите му ще скочат, дори и да не успее. А и рекламата и шумотевицата по мача ще му донесат само плюсове. Да му пожелаем успехи, пък каквото си постигне! В спорта е казано - нека победи, по-добрият! - само тогава спорта, състезанието показват реалността, без протекции, без скрити лобита.... Кобрата е добър боксьор, ако излезе срещу Уайлдър може само да спечели дори и престиж. А престиижа носи нови срещи, реклама, контакти.
  • 4 МАНИ БЕГАЙ

    0 0 Отговор
    Е ТЕ ТУКА КУРБАТ ШЕ ЯДЕ ГАУЕМ БОЙ
  • 5 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор


    КОЙ НАПИСА ТАЗИ СТАТИЯ А ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХ
  • 6 Akrios

    0 1 Отговор
    Какви българи сте вие ,я се махайте !! Само плюете българите !! И най добрия да е в света и ако направи 1 загуба ,пак ще мрънкясвате ,че бил слаб ..... Трайте там по добре !!!
  • 7 АзсъмБългарче

    1 0 Отговор
    Той си гледа интересите - ако се прави на хрисима девица а не на бабаит кой ще си даде парите за овчия му бокс. Много ще чакате за български Касиус Клей...
  • 8 Бокса

    1 0 Отговор
    Леле горката Ковра.... Уайлдър ще го пребие като куче .... Тоя черния е с 36 победи и 35 нокаута .... Ще е хубаво да си спести този срам.
  • 9

    0 0 Отговор
    Не знам, той с Чироса с триста зора взе мача.......

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от " ":

    А КОЛКО ИМА СЛЕД ЧИСОРА
    ДАЖЕ ЕДИНИЯ СЪДИЯ ДАДЕ ЗА ЧИСОРА
    ПОВЕТКИН ДЖОШУА ТАЙСЪН ФЮРИ КЛИЧКО ДЕЙВИТ ХЕЙ
    И ОЩЕ СИГУРНО
    А ТОЙ ОТИВА НАПРАВО В УСТАТА НА ЛЪВА ДИОНТЕЙ УАЙДЪР
    НАШИЯ НЕ Е ЗА СВЕТОВЕН ШАМПИОН