Last news in Fakti

28 Май, 2016 18:28 1 859 0

Партизан обяви цената на Валери Божинов

  • божинов-
  • цена-
  • партизан

Сръбският гранд иска около един милион евро за българина

Партизан обяви цената на Валери Божинов - 1
Снимка: БТА/АР

Българският нападател на Партизан Валери Божинов е на път да понапълни касата на тима. Сръбският отбор, с който голаджията спечели Купата на Сърбия, има планове за сериозни рокади и чистка в отбора. Клубът ще се опита да продаде Валери Божинов за около 1 000 000 евро, твърдят медиите в страната, цитирани от вестник "Труд".

Треньорът Томич и спортният директор Ивица Илиев смятат да привлекат девет нови футболисти, а трима от тях да бъдат нападатели. Партизан ще пробва да продаде и голямата си млада надежда Душан Влахович. Клубът няма да пусне 17-годишния футболист за по-малко от 5 000 000 евро.

Информацията за продажбата на Божинов е изненадваща, като се има предвид, че той се превърна във важна фигура в тима. Бившият нападател на Левски премина в Партизан през лятото със свободен трансфер. Нападателят реализира 18 гола и изигра един от най-силните си сезони в кариерата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА