Last news in Fakti

29 Май, 2016 11:44 1 048 0

Гонзо: Аз предлагах Стоев да остане

  • гонзо-
  • левски-
  • стойчо стоев

Спортният директор на Левски категорично не би напуснал клуба нито заради треньор, нито заради футболист

Георги Иванов-Гонзо заяви, че той е свършил мръсната работа в Левски в най-тежките години за столичани и сега вече всички искат да бъдат част от отбора от “Герена”.

Спортният директор на 26-кратните шампиони Гонзо говори в интервю за bTV, в анонса на което по-рано през седмицата заяви, че ако не бъде спечелен трофей, той ще напусне клуба.

Сега бившата деветка засегна още теми като треньорските смени, стратегията, по-която работи и цялостната ситуация в редиците на столичния гранд.

“Треньорските смени за две години са били две. Мурсия и Стойчо Стоев. Мурсия стана треньор, защото Станимир Стоилов и Димитър Димитров отказаха на Левски. Просто с него нещата не се получиха".

“Стойчо Стоев дойде, защото Херо отказа на Левски по един некоректен начин. Но това е в миналото. Два месеца преди да бъде уволнен Стойчо Стоев, на един УС, аз казах, че ако сега бъде уволнен, аз ще си тръгна, защото това не е правилният момент. Няма как да си тръгна с него сега, след като аз съм го поканил и е работил по наложената от мен стратегия. Това е решение на УС. Моето предложение беше Стойчо да остане треньор”, добави още той по адрес на смяната на Стоев с Люпко Петрович.

“Няма да си тръгна нито заради треньор, нито заради футболист. Смятам, че хората, с които работя, могат най-коректно да дадат оценка на работата ми. Не мога да обяснявам на всички фенове какво и как правим по цял ден. Когато няма резултати, най-нормално е да атакуват мен, защото съм Георги Иванов. Ако бях Пенчо Драганов, нямаше да ме нападат мен. Гонзо се върна в най-тежките години, когато не се знаеш въобще какво ще става в клуба. В най-тежкото време”, продължи Гонзо.

“Не работя в Левски заради заслугите, които съм имал като футболист. Сега вече е лесно да искаш да бъдеш тук, защото аз свърших мръсната работа”, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА