31 Май, 2016 04:00 701 0

Белерин бе повикан по спешност в отбора на Ипания

  • карвахал-
  • белерин-
  • национален отбор-
  • испания-
  • контузия

Защитникът на Арсенал ще замести Дани Карвахал

Белерин бе повикан по спешност в отбора на Ипания - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Арсенал Ектор Белерин ще замени контузения бранител на Реал (Мадрид) Даниел Карвахал в националния тим на Испания за Евро 2016.

Карвахал получи контузия във финала на Шампионска лига Атлетико (Мадрид) и бе заменен принудително. Още тогава сълзите в очите на сърцатия защитник показаха, че той явно няма да бъде на Европейското.

Пред „Футбол Испания“ селекционерът на тима на Испания Весенте дел Боске заяви, че изчаква прегледите на Карвахал, за да прецени какво да прави. Ако обаче защитникът на Реал не може да участва, на неговото място ще бъде Белерин.

Испанецът направи силен сезон в Арсенал се очакваше да бъде включен в основната група на тима на Испания за Евро 2016, но Дел Боске го остави резерва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА