Last news in Fakti

1 Юни, 2016 01:30 1 160 0

Борусия изпуска още една от звездите си

  • мхитарян-
  • борусия дортмунд-
  • трансфер-
  • хумелс

Хенрих Мхитарян също може да напусне отбора

Борусия изпуска още една от звездите си - 1
Снимка: БТА/АР

Раздялата с капитана Матс Хумелс, който премина в Байерн (Мюнхен), няма да е единствената лоша новина за феновете на Борусия (Дортмунд) това лято. Почти сигурно клубът ще бъде напуснат и от избрания за най-добър чужденец в Бундеслигата Хенрих Мхитарян.

Според "Bild" арменският национал категорично е отказал да продължи изтичащия си през 2017 година договор. Това на практика ще принуди Борусия да го продаде, защото в противен случай ще го изпусне без пари след края на сезона, както стана с Роберт Левандовски преди две години.

От Мхитарян се интересуват лондонските Арсенал и Челси. През изминалия сезон той вкара 11 гола и направи 17 асистенции в Бундеслигата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА