Last news in Fakti

31 Май, 2016 10:28 935 0

Хазуров: Освободиха ме заради Литекс

  • хазуров-
  • цска-
  • литекс-
  • сливане-
  • янев

Интерес към Костадин Хазуров има от Пирин (Благоевград) и Гърция

Хазуров: Освободиха ме заради Литекс - 1

Освободеният от ЦСКА нападател Костадин Хазуров коментира решението на Христо Янев повече да не се разчита на него. Таранът сподели и какъв е пътят пред него оттук насетне. Интерес към Хазуров има от Пирин (Благоевград) и Гърция.

"След мача с Миньор всеки поотделно проведе разговор със старши треньора. Той ми съобщи, че няма да се разчита на мен за следващия сезон и мога да си търся друг отбор. Стана ми неприятно, защото дадох доста на ЦСКА този сезон. Но сме големи хора и гледаме напред. Аргументите за решението са свързани с плана за клуба - знаете за идеята с Литекс. Някои играчи от Ловеч щели да дойдат, както и чужденци, които са с договори. Това ми обясниха, общо взето", каза Хазуров пред „Тема Спорт”. По време на награждаването след мача с Миньор нападателят се разплака.

"От една страна, плаках заради това, което постигнахме този сезон, защото то е наистина уникално и ще се помни дълго време. Беше много радостно. Но и в същото време знаех накъде отиват нещата и един час по-късно ми се потвърди - че напускам отбора. Така че чувствата ми бяха смесени", добави Хазуров.

"Като цяло сезонът беше суперползотворен. Постигнахме максимума - и отборът, и аз. А феновете досега толкова обединени не ги бях виждал. Сега искам да си почина няколко дни, да поутихнат емоциите и после ще мисля къде да продължа. Но не съжалявам, че се завърнах в ЦСКА през лятото", завърши нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА