31 Май, 2016 16:26 1 209 2

Левски иска да си върне Ники Михайлов

  • михайлов-
  • гонзо-
  • йоргачевич-
  • мерсин-
  • левски

Михайлов ще е конкурент на Боян Йоргачевич

Левски иска да си върне Ники Михайлов - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Левски иска да привлече Николай Михайлов, научи Sportal.bg. Спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо работи по селекцията, като през последните дни проявява сериозен интерес към родния национал. Михайлов-младши е без отбор от началото на годината, след като прекрати договора си по взаимно съгласие с Мерсин. Както е известно, стражът е юноша на "сините", но напусна "Георги Аспарухов" през 2007 година, когато подписа с Ливърпул. Той игра след това шест години в Холандия, една в Италия и година и половина в Турция. 28-годишният вратар не веднъж е казвал, че в България би искал да играе само в родния му клуб.

Самият Михайлов през последните месеци тренираше с легендата на Сектор "Б" - Димитър Иванков, като се надява скоро да си намери отбор и да възвърне формата си от 2011 година, когато бе избран за вратар номер едно в Холандия и футболист номер едно на България.

Михайлов е двукратен шампион на България със "сините" от 2006 и 2007 година, носител на Купата на България през 2005 година, както и на Суперкупата на България през 2005 година. Освен това е играл в Купата на УЕФА и Шампионската лига със 26-кратните шампиони на България.

Титулярният вратар през последната година и половина на "Герена" е Боян Йоргачевич. Сърбинът поднови своя контракт за още две години пред ноември 2015 година. Тази пролет алтернативни варианти и втори вратар бяха юношите Александър Любенов и Димитър Шейтанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    0 0 Отговор
    Да после го върнете и на вратата на националния.
    Как иначе да ни вкарват голове.
    Първия път като го сложиха му вкараха 3 или четири гола и въпреки това махнаха стария вратар и сложиха татковото.
    Сега какво друго да измисли Боби??????????
    Ш...НА ДЪРЖАВА
  • 2 xxx

    0 0 Отговор
    Абсолютно си прав!