Last news in Fakti

31 Май, 2016 21:48 1 959 0

Доволният Кристиано се пече в Ибиса

  • роналдо-
  • ибиса-
  • титлата-
  • шампионската лига-
  • евро 2016-
  • реал (мадрид)

Португалската звезда отмаря след титлата с Реал и преди европейското

Кристиано Роналдо има само няколко дни да презареди батериите преди Европейското първенство.

Суперзвездата на Реал (М) си заслужи това след като поведе тима си към 11-и трофей в най-авторитетния клубен турнир по футбол - Шампионската лига.

Сега португалецът бе заснет от папараци да си почива на яхта в Ибиса. CR7 се наслаждава на слънчевите лъчи на балеарския остров, но и не пропуска да се потопи във водите на Средиземно море.

В четвъртък вечер Португалия ще играе срещу Англия на "Уембли", но Роналдо няма да е в групата за тази контрола. След триумфа в Шампионската лига номер 7 беше попитан дали ще играе срещу "трите лъва".

"Не. Дайте малко почивка на краката ми. Сега е моментът да си почина и да се насладя на момента. През този сезон бях номер 1 в отбора по изиграни минути. Това значи, че още ме бива. Но сега искам малко почивка", заяви той.

Първата среща на португалците от Евро 2016 е на 14 юни срещу Исландия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА