Last news in Fakti

1 Юни, 2016 09:27 1 203 0

Бензема: Не съм на европейското заради расизъм

  • бензема-
  • расизъм-
  • състав-
  • франция-
  • дешан-
  • евро 2016

"Дешан се подаде на натиска", недоволства нападателят на Реал Мадрид

Бензема: Не съм на европейското заради расизъм - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Реал (Мадрид) Карим Бензема смята, че не е извикан за Евро 2016 заради расизъм. Според играча селекционерът на Франция Дидие Дешан се е подал на натиск и затова не го е включил в състава.

Както е известно, официалната версия за решението на специалиста са обвиненията срещу Бензема, според които той е изнудвал Матийо Валбуена със секскомпромат.

"Не разбирам решението му в чисто спортен план. Аз дори не съм осъден и очаквам и да не бъда. Обичам да играя футбол и искам да бъда с моя национален отбор. Според мен той се поддаде на натиска от страна на расистите във Франция. На последните избори една екстремистка партия спечели много гласове. Не знам имал ли е избор при вземането на това решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА