Last news in Fakti

9 Юни, 2016 23:08 783 0

Педро: Ще оправдаем високите очаквания

  • испания-
  • дел боске-
  • евро 2016-
  • педро-
  • мондиал 2014-
  • очакванията-
  • самочувствие

Нападателят е сигурен, че провалът от Мондиал 2014 вече е забравен в историята на тима

Педро: Ще оправдаем високите очаквания - 1
Снимки: БТА/АР

Испанският национален отбор по футбол е готов за Евро 2016. 

Звездната селекция на Висенте Дел Боске няма да се огъне под напрежението и очакванията към тима за успех на европейското ше бъдат оправдани, категоричен е Педро Родригес.

Нападателят на Челси обясни, че може би на световните финали в Бразилия през 2014 година тимът е бил пренавит и е прегорял в желанието си да се докаже отново, но сега настроението е приповдигнато и националите имат нужното самочувствие и ще подходят по-внимателно към новото предизвикателство.

"Разбира се, че всички очакват отново да спечелим. Нормално е, но ние оставаме концентрирани. Имахме много време за подготовка, но европейското първенство винаги е било много трудно. И все пак ние имаме самочувствие и към момента се справяме добре", каза Педро.

"Няма да ни бъде лесно, защото на турнира има и много други силни отбори. Англия и Белгия имат сериозни състави, а Франция играе у дома си. Ще бъде трудно", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА