Last news in Fakti

25 Юни, 2016 05:15 1 020 0

Нападател на Италия: Няма напрежение

  • евро 2016-
  • италия-
  • испания-
  • пеле-
  • напрежение

Грациано Пеле коментира предстоящия осминафинал с Испания

Нападател на Италия: Няма напрежение - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Италия Грациано Пеле заяви, че в отбора няма напрежение преди големия сблъсък с Испания от осминафинала на Евро 2016. Това е повторение на финала от последното европейско през 2012 година, когато "Ла Фурия" спечели с 4:0.

"Когато достигнем до фазата на елиминациите, независимо да ли ни харесва или не, трябва да срещнем някои много силни отбори. Точно такъв съперник ни се падна сега, а вероятно и напред ще бъдат подобни. Ако искаме да спечелим титлата, трябва да можем да победим всеки. Съсредоточени сме върху това, което трябва да направим, за да продължим напред. Не чувстваме напрежение."

"Италианските отбори са свикнали да бъдат важна част от всеки турнир. Ние сме горда страна и винаги сме готови да се борим докрай срещу всеки опонент. В едно състезание дори дребните детайли могат да бъдат от решаващо значение. Не смятам, че на европейското има изявен фаворит. Всички отбори са доста равностойни и ще видим какво ще се случи. Този, който покаже повече желание, най-вероятно ще надделее над останалите. Сега се изправяме срещу Испания, който е страхотен отбор, но същото важи и за останалите отбори, които достигнаха до тази фаза", смята Пеле.

Италия и Испания се изправят един срещу друг на 27 юни от 19:00 часа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА