Last news in Fakti

24 Юни, 2016 19:05, обновена 24 Юни, 2016 19:20 2 777 0

Фюри отложи реванша с Кличко

  • тайсън фюри-
  • владимир кличко-
  • отложи-
  • реванш-
  • бокс

Причината е контузия на британеца

Фюри отложи реванша с Кличко - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри обяви в социалната мрежа Instagram, че мачът му с Владимир Кличко ще бъде отложен. Британецът поясни, че е изкълчил глезен по време на тренировка и е получил съвет от лекарите си да почива между шест и седем седмици.

„Имам лоши новини. Преди 10 дни стъпих накриво и изкълчих глезена. Отидох в болницата, където се прегледах и на рентген. Глезенът ми не е счупен, но е изкълчен лошо. Опитах да тренирам и да получа второ. Извинявам се на всички мои фенове, но подобни неща се случват. Мачът ще се състои. Когато глезенът се оправи, тогава ще насрочим нова дата.”, сподели "Циганския крал".

Предварителните очаквания са срещата да се проведе през октомври. Редица специалисти пък веднага изказаха мнението си, че това е тактически ход на Фюри , който иска да "върти номера" срещу Кличко именно по начина, по който действа украинецът срещу опонентите си.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА