Last news in Fakti

25 Юни, 2016 10:58 929 0

Аниете: Сбъднах мечтата си

  • аниете-
  • левски-
  • мечта-
  • завръщане

"Върнах се у дома", заяви испанецът

Аниете: Сбъднах мечтата си - 1
Снимка: levski.bg

Испанският нападател Антонио Аниете в петък след обяд официално се завърна в Левски след едногодишен престой в Азербайджан. Любимецът на Сектор „Б“ подписа със „сините“ за 1+1 години и така се сбъдна една от мечтите на феновете на тима. Самият Аниете обаче призна на профила си във „Фейсбук“, че завръщането в Левски също е била мечта за него.

„Радостен съм да обявя, че се върнах у дома. Искам да благодаря на всички, които сбъднаха моята мечта. Благодаря за доверието в мен. Ще работя здраво, за да се отплатя за привързаността и признателността към мен. Само Левски“, сподели нападателят в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА