25 Юни, 2016 14:29 998 0

Константинов: Дано се научим да побеждаваме

  • константинов-
  • българия-
  • волейбол-
  • концентрация-
  • сърбия

"Другите отбори са по-концентрирани", призна треньорът на националите по волейбол

Константинов: Дано се научим да побеждаваме - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов коментира загубата от Сърбия с 1:3 в Група F от първа дивизия на Световната лига. Константинов си пожела играчите му да бъдат по-концентрирани и да се научат да печелят равностойни мачове в близко бъдеще.

"Вече загубихме няколко равностойни гейма и това е голям проблем за нас. Може би имаме нужда от повече опит. Другите отбори са много по-концентрирани в тези моменти, а ние все още не сме. Надявам се, че можем да се научим да печелим равностойни мачове в близко бъдеще. Това е нормално за младите играчи и съм убеден, че ще го направим", коментира Константинов.  

Тази вечер от 17:00 часа нашите излизат в последната си среща от груповата фаза (след 5 загуби), а съперник е Бразилия (4 победи и загуба в 5 мача).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА