Last news in Fakti

27 Юни, 2016 10:56 867 0

Треньорски неволи (снимки)

  • треньори-
  • снимки-
  • неволи-
  • евро 2016
Треньорски неволи (снимки) - 1
Снимка: БТА/АР

По терените на Евро 2016 е напечено. Но футболистите не са единствените, които изпитват напрежението от играта. Край тъч линиите също е доста интересно. Факти.бг Ви представя най-интересните снимки от треньорските неволи на европейското първенство.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Треньорът на домакините от Франция се радва след втория гол на Антоан Гризман във вратата на Ейре. Неговите възпитаници успяха да обърна ирландците и се класираха за четвъртфиналите, където очакват Англия или Исландия.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Германия Йоаким Льов посреща голмайсторът Боатенг, който отбеляза първия гол във вратата на Словакия. Бундестимът победи с категоричното 3:0 и очаква победителя от Испания и Италия на четвъртфиналите.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Словакия Ян Козак е на другия полюс на емоциите. Неговите момчета не успяха да се преборят със световния шампион и напуснаха турнира след класическа загуба. Въпреки това, те оставиха добри впечатления с изявите си по френските терени.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Белгия Марк Вилмотс изглежда доста умислен край тъчлинията. Той явно успя да измисли печелившата тактика, след като Белгия успя да се разиграе през второто полувреме и победи Унгария с категоричното 4:0. Интересното е, че две от попадения бяха дело на резерви. "Червените дяволи" се изправят срещу Уелс на четвъртфиналите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА