Last news in Fakti

27 Юни, 2016 14:57 690 1

Везенков остава в Барселона

  • везенков-
  • барселона-
  • договор-
  • треньор-
  • бъдеще

Българинът и още четирима сигурни за отбора и през следващия сезон

Везенков остава в Барселона - 1
Снимка: fcbarcelona.com

Българският баскетболист Александър Везенков е един от петимата, които със сигурност ще бъдат част от състава на каталунците през следващия сезон. Александър Везенков има договор с Барселона до 30 юни 2019 година. Везенков е със сигурно бъдеще в състава на Барселона, независимо от това кой ще бъде следващият треньор на отбора.

Другите четирима баскетболисти, които със сигурност ще бъдат част от отбора са Томаш Саторански, Алекс Абринес, Пау Рибас и Анте Томич.

„Те са важна част от проекта на Барселона за следващия сезон и бъдещето им е свързано с клуба. И петимата имат продължителни договори с Барселона“, се казва в анализа на вестник „Sport“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ккккк

    1 0 Отговор
    Везенков много ясно трябва да постави условия като ще остава.Някак е срамно да играеш по 3-5 минути на мач цял сезон.Тои е играч във разцвета и не трябва да бъде манипулиран уж че играе във велик клуб.