Last news in Fakti

28 Юни, 2016 16:57 933 0

Тарханов: Нямаме големи очаквания

  • тарханов-
  • славия-
  • заглебие-
  • лига европа-
  • очаквания

"Обменихме достатъчно информация със Заглебие", каза треньорът на Славия

Тарханов: Нямаме големи очаквания - 1
Снимка: БТА

Славия не иска да натоварва младите си футболисти с прекалено големи очаквания преди сблъсъците със Заглебие (Любин) от първия квалификационен кръг в Лига Европа. Старши треньорът на "белите" Александър Тарханов има достатъчно информация за състоянието и качествата на поляците преди първата среща между двата състава на стадион "Васил Левски" - в четвъртък от 19:30 часа.

"Обменихме достатъчно информация с полския отбор. Гледахме тяхната контрола с Шльонск (Вроцлав), а те наблюдаваха нашата проверка с Пирин. Това беше генералната ни репетиция за предстоящите двубои. Знаем, че те имат един национал, който все още е на Евро 2016. Играхме контролен мач с тях в Турция през зимата. На полувремето резултатът беше 1:1, като Георги Йомов се разписа за нас. През второто полувреме изпробвах различен състав и ни победиха с 2:1. Сега в официалната среща ще бъде съвсем различно", коментира Тарханов.

"С колегите гледаме да не натоварваме младите с прекалено големи очаквания, гледаме и да не пресилваме ситуацията. Лично аз имам доста голям опит в европейските клубни турнири. Няма треньор, който да каже, че съперникът на водения от него отбор е непреодолим. Победихме в контролата срещу Пирин, но допуснахме някои неточности в защита, които трябва да поправим. Заглебие е силен тим от доста класно първенство", каза треньорът на Славия на пресконференцията си преди двубоя с поляците.

Едно от новите попъления Александър Бранеков трябва да бъде готов за игра в края на юли, когато ще започне новото първенство в България.

"Георги Пашов не е нов, но започна подготовка твърде късно, а Божидар Васев, който също е за втори път тук, пасна добре на колектива. Александър Бранеков има проблеми с контузия и за момента отпада от групата ни. Продължава да се лекува и вероятно ще бъде готов за новото първенство", добави Тарханов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА