28 Юни, 2016 17:27 1 177 0

Рамос: Лесно е да се критикува

  • рамос-
  • отпадане-
  • евро 2016-
  • италия-
  • испания

Испанският защитник цитира Наполеон

Рамос: Лесно е да се критикува - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на испанския национален отбор Серхио Рамос беше много разочарован след отпадането от Евро 2016. "Ла Фурия" беше елиминирана от Италия след загуба с 0:2 на осминафиналите на шампионата на Стария континент и по този начин "адзурите" отмъстиха за загубения финал през 2012г. с 0:4, както и за отстраняването през 2008 г. на четвъртфиналите след изпълнение на дузпи.

"Това е тежък удар за всички нас, но трябва да сме силни и да продължим напред. Вярваме в новите играчи и в новата ера, която ни предстои. През последните години спечелихме много и перспективите за загуби бяха далеч. Но сега се изправяме срещу силни съперници, които знаят какво сме постигнали", каза Рамос.

Попитан на въпрос дали трябва да има смяна в поколенията, защитникът на Реал Мадрид отговори: "Лесно е да се говори, когато седиш на дивана с чипс. Не знам дали това е необходимо. Има отбори с играчи на по 35 г. Когато си загубил, е по-добре да говориш малко. Наполеон е казал: "Победата има много бащи, поражението е сирак", добави Рамос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА