Last news in Fakti

30 Юни, 2016 00:15 1 706 0

Льов пак се побара(Видео)

  • льов-
  • побара-
  • миризмата
Льов пак се побара(Видео) - 1
Снимка: БТА/АП

Германският национален отбор отнесе Словакия с 3:0 и гледа уверено към мача си срещу Италия от 1/4-финалите на Евро 2016. Доброто представяне на Бундестима несъмнено се дължи и на наставника Йоаким Льов. Без съмнение той е великолепен специалист и много добър тактик.

Уви, в последно време общественият интерес не се фокусира върху тези положителни черти на германеца, а интрересът пада върху не толкова очарователните му навици.

А Льов от своя страна отново дава храна на злите езици. Въпреки че беше обещал да внимава след бъркането в гащите, 56-годишният треньор отново бе хванат да се подпипва и след това да души.

Новата случка се заформи по време на мача срещу словаците, когато камерите уловиха как Льов се почесва под лявата подмишница и след това проверява миризмата със завидно любопитство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА