Last news in Fakti

1 Юли, 2016 01:00 963 0

Ювентус пожела Алексис Санчес

  • санчес-
  • ювентус-
  • трансфер-
  • арсенал

Торинци готвят трансферен удар

Ювентус пожела Алексис Санчес - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският шампион Ювентус планира да привлече през това лято голямата звезда на Арсенал Алексис Санчес, твърди електронното издание "Футбол Италия", което се позовава на свои източници. Отборът усилено търси качествен нападател, след като Реал Мадрид се възползва от опцията да си откупи обратно испанския национал Алваро Мората.

Масимилиано Алегри имаше голямо желание да вземе Мичу Батшуай в тима, но последният се разбра с Челси и в крайна сметка вече не е опция пред отбора. Макар да е на 27 години Санчес се вписва идеално в плановете на торинци и се очаква отборът да излезе съвсем скоро с конкретна оферта за него.

Идеята на Алегри е да направи достатъчно боеспособен тим, който да се бори за спечелването на Шампионската лига през следващия сезон. Тепърва предстои обаче да се види, дали от Юве ще успеят да убедят Арсенал да пусне чилиеца, който наскоро спечели за второ поредно издание Копа Америка с родината си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА