1 Юли, 2016 02:30 1 048 0

Реал Мадрид повиши офертата за Алаба

  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • оферта

Испанците предлагат 65 милиона за защитника на Байерн Мюнхен

Реал Мадрид повиши офертата за Алаба - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид не се отказва от Дейвид Алаба и дори е вдигнал офертата си за играча, съобщава вестник „АС“.  Според изданието Кралския клуб е предложил 65 милиона евро на Байерн за австриеца, което е с 15 милиона повече от предишното предложение, дошло по-рано през този месец. 

Засега баварците не са отговорили, като явно обмислят какво да предприемат и дали да намалят първоначалните си изисквания за футболиста, които бяха в размер на 80 милиона евро.

Новият треньор на Байерн Карло Анчелоти иска да задържи Алаба на „Алианц Арена“, но пък предложението изглежда достатъчно добро, така че може трудно да бъде пренебрегнато.

От Реал ухажват играча от няколко месеца и самият той е отворен към възможността да премине на „Бернабеу“. Австриецът може да играе на няколко позиции, което го прави изключително полезен.

Сагата обаче едва ли ще приключи бързо и до 31 август определено могат да се случат много неща, както заявиха преди време от обкръжението на Алаба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА