Last news in Fakti

30 Юни, 2016 19:40 1 129 0

Ибрахимович избра Юнайтед

  • ибрахимович-
  • юнайтед

Шведската футболна звезда Златан Ибрахимович вече взе окончателното решение относно това къде да продължи кариерата си.

Ибра ще се състезава за Манчестър Юнайтед през новия сезон. Това анонсира самият той в своя профил в "Инстаграм".

"Време е да споделя с целия свят. Следващата дестинация за мен е Манчестър Юнайтед", написа Ибра.

Очаква се клубът да потвърди гръмкия трансфер утре. Договорът на шведския голаджия ще бъде за един сезон с опция за допълнителни 12 месеца. Той ще стане второто ново попълнение на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед след Ерик Байли.

34-годишният Ибрахимович игра през последните четири сезона в Пари Сен Жермен. Към края на миналата кампания той обяви, че ще напусне френския гранд, а преди няколко дни оповести и друго свое важно решение - да се оттегли от националния отбор на Швеция.

Ибрахимович все още не е преминал медицински прегледи и не е подписал официално своя договор, но двете страни са се разбрали по всички въпроси и сеочаква да парафират през уикенда.

Официално Златан става свободен агент утре, когато договорът му с ПСЖ вече ще е изтекъл.

Нападателят трябва да получи от парижани и още около 1 милион паунда бонус за своята лоялност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА