Last news in Fakti

30 Юни, 2016 22:56 868 0

Берое не успя да вкара на Радник

  • берое-
  • радник-
  • лига европа

Двата тима си спретнаха безголово реми по пътя си към груповата фаза на Лига Европа

Отборът на Берое не успя да зарадва феновете си и направи безлично 0:0 срещу седмия в първенството на Босна и Херцеговина Радник (Бийелина) в срещата между двата тима от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Зелените", които в тази среща официално бяха водени от Ивайло Йорданов, тъй като старши треньорът Александър Димитров не разполага с УЕФА “ПРО” лиценз, не успяха да застрашат сериозно вратата, пазена от Младен Лучич и през цялата среща показаха беззъбост в офанзивен план.

Носителят на Купата на Босна и Херцеговина от своя страна също не блестеше с кой знае какви футболни достойнства, но все пак съумя да сътвори най-чистото положение в двубоя чрез голмайстора си Марко Обрадович, който още в началните секунди под Аязмото направи фрапантен пропуск пред вратата на Благой Макенджиев.

В даденото от главния рефер Гиорги Круашвили 4-минутно продължение все пак заралии се събудиха за финален щурм и опитаха да натиснат своя съперник в собственото му наказателно поле, но до реална голова опасност пред Лучич така и не се стигна.

В крайна сметка двете нули се запазиха до края и интригата остава жива за мача-рванш, а единсвеното положитлното за българския тим е, че той успя да запази вратата си суха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА