1 Юли, 2016 14:28 934 0

Нито една положителна допинг проба във Франция

  • лаборатория-
  • евро 2016-
  • уефа-
  • допинг-
  • проби

"До този момент лабораторията е анализирала общо 1818 проби", разкриха от УЕФА

Нито една положителна допинг проба във Франция - 1
Снимка: БТА/АР

Всички допинг проби са чисти, похвали се УЕФА. От централата уточниха, че не става дума само за тестовете от началото на финалите на Евро 2016, а за проверките, започнали още от 1 януари тази година. До този момент лабораторията е анализирала общо 1818 проби от играчи от отборите, класирали се за финалите, от тях 354 от началото на турнира във Франция.

"До този момент резултатите са отрицателни", увериха от централата. Всички 24 отбора финалисти бяха редовно посещавани от пратеници на УЕФА и от съответните агенции от страните.

Пробите от урина и кръв се анализират в лабораторията в Шатне-Малабри. Тези, които са взети по време на европейското, ще бъдат съхранявани минимум 4 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА