1 Юли, 2016 16:56 1 272 0

Роналдо: Заслужено сме на полуфинал

  • роналдо-
  • португалия-
  • полуфинал-
  • полша-
  • евро 2016

"Мечтая за титлата, но най-важен е отборът", категоричен е лидерът на Португалия

Роналдо: Заслужено сме на полуфинал - 1
Снимка: БТА/АР

Лидерът на Португалия Кристиано Роналдо смята, че отборът му заслужено е победил Полша, макар и след дузпи, за да стигне до Топ 4 на европейското първенство.  Суперзвездата отново не изигра кой знае колко добър двубой, като се отчете с някои нетипични пропуски в редовното време, но вкара първата дузпа и помогна за триумфа. 

„Беше много трудно. Крайно изтощаващ четвъртфинал. Полша игра добре, тъй като е силен отбор. Те са много енергични и опитни. Мисля обаче, че бяхме по-добри и имахме повече положения от тях. Дузпите са лотария, но ние вкарахме своите и заслужено спечелихме” сподели Роналдо. 

„И двата ни потенциални съперника за полуфинала са много трудни. Уелс е изненадата на турнира, а Белгия е много опасен противник, който разполага със силни футболисти. Има обаче време за този мач. Искам да поздравя своите съотборници и целия отбор за триумфа. Свършихме фантастична работа. Сега ще се подготвим за следващия двубой  и ще дадем всичко от себе си в него” добави той. 

„Разбира се, че мечтая да спечеля турнира с Португалия, тъй като с националния отбор нямам трофей. Най-важен обаче остава отборът” изтъкна още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА