Last news in Fakti

8 Юли, 2016 10:57 1 088 0

Дешан: Най-важният мач предстои

  • дешан-
  • франция-
  • финал-
  • германия-
  • гризман-
  • евро 2016

"Гризман е изключителен играч", хвали го селекционерът на Франция

Дешан: Най-важният мач предстои - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Франция Дидие Дешан беше на седмото небе от радост след победата с 2:0 над Германия, която изстреля "петлите" на финал на Евро 2016. Там съперник е Португалия като мачът на "Стад дьо Франс" ще се играе в неделя от 22.00 часа наше време.

"Направихме крачка към голямата цел, но най-важният мач предстои в неделя и предупредих момчетата в съблекалнята. Имаме само два дни за подготовка. Трябва да влезем във финала в максимална кондиция. Ще използваме всяка минута за възстановяване", каза Дешан след големия успех над световния шампион.

Той не пропусна да отличи и Антоан Гризман, който заби и двете попадения във вратата на Мануел Нойер и поведе в голмайсторската листа с шест точни изстрела. "Благодаря на всички футболисти, че спечелиха този труден двубой. Осъзнаваме какво означава да победиш световния шампион Германия. Без съмнение, подкрепата на публиката изигра важна роля. Не можем да решим всички проблеми на страната ни, но можем да подарим на французите емоции, които да ги накарат да забравят за проблемите. Успяхме да обединим цялата нация".

"Гризман е изключителен играч и го показа още веднъж. Неговата скорост и техника ни помага не само да вкарваме голове, но и да създаваме доста положения. На това първенство неговото представяне е от огромна важност за отбора. Не искам да сравнявам емоциите след тази победа с чувствата, които съм изпитвал в подобни моменти като футболист. Най-важното е, че играчите осъзнават отговорността, която носят. Минал съм през това и знам какво е", каза още Дешан, който е световен и европейски шампион с Франция като футболист.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА