Last news in Fakti

8 Юли, 2016 13:57 2 595 3

Стоичков с култов коментар за Роналдо

  • стоичков-
  • роналдо-
  • гризман-
  • евро 2016-
  • златна топка

"Да му припишат на оня португалец три гола, за да вземе пак „Златната топка”, заяви Камата

Стоичков с култов коментар за Роналдо - 1
Снимка: БТА

Христо Стоичков коментира пред БНТ европейското първенство във Франция. Той отново намери начин да се заяде с Кристиано Роналдо.

„За мен най-добрият на Европейското е Антоан Гризман. Заслужава да спечели „Златната топка”. В момента има 6 гола, оня португалец е с три. Да му припишат на оня другия три попадения служебно, за да настигне Гризман. Така ще може пак да получи „Златната топка”, заяви Стоичков по адрес на португалския ас.

Стоичков поздрави съдията Никола Рицоли за отсъдената дузпа в полза на Франция срещу Германия: "Един от класните съдии успя да види тази тънка ситуация".

Камата призна огромния напредък на „петлите” в последните години: "Ние за 20 и кусур години направихме само скандали и да не можем да си говорим един с друг. Франция показа, че мисли за бъдещето, разви детско-юношеския футбол и резултатите се виждат", каза още носителят на „Златната топка” за 1994 година.

За финал Стоичков защити Лионел Меси и изрази убеденост, че той ще се върне в националния отбор на Аржентина, но сега се нуждае от почивка. Според Христо турнирът Копа Америка е показал повече класа от Европейското първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 222

    0 0 Отговор
    То нямаше фрацузи срещу Германия/само паспортите им френски/
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Ице, ти си поредния тъжен нюанс в настоящата картина на българския футбол. Безспорно имаше приноси в националния отбор, но докато заплатата ти беше в барселона и разни други отбори. После и за треньор се пробва, ама не се получи, не можеш да обединиш около себе си хора за кауза. От своята кула на безпардонност най-лесно сочиш с пръст :)
  • 3 дост

    0 0 Отговор
    Ицето е толкова глупав ,че просто е неуважение към аудиторията да му четем малоумностите.Бил е добър футболер и толкова.Да си харчи парите със здраве и да излиза в пенсия.Господ му дал крака но го лишил от ум.А Германия си беше с класа над френските мелези и само смешната дузпа попречи на белите да си вземат мача.