Last news in Fakti

8 Юли, 2016 17:46 1 361 0

Роналдо: Искам да докажа, че съм номер едно

  • роналдо-
  • португалия-
  • доказване-
  • напрежение-
  • евро 2016-
  • франция

"Само талант не е достатъчен, защото много играчи го имат", заяви португалската звезда

Звездата на Реал Мадрид и на португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо заяви, че не се притеснява от напрежението и във всеки мач се стреми да се доказва. Роналдо отбеляза три гола на Евро 2016 и помогна на иберийците да достигнат до финала в Париж, където в неделя ще се изправят срещу домакините от Франция. 

"Винаги работя с максимална отдаденост. Само талант не е достатъчен, защото много играчи имат талант. Трябва да се трудиш усърдно и да бъдеш готов за изпитанията. Винаги съм се отличавал с амбицията ми за успехи, с желанието за борба, да доказвам, че съм най-добрият. Моят манталитет е такъв. Знам какво мога и какво мога да постигна. Обичам напрежението. То ми помага да бъда още по-добър", каза Роналдо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА