Last news in Fakti

24 Юли, 2016 12:51, обновена 2 Август, 2016 12:30 1 104 1

Мъж се опита да открадне олимпийския огън (Видео)

  • мъж-
  • опита-
  • открадне-
  • олимпийски-
  • огън

Той бе заловен от органите на ред преди да се добере до факела

Мъж се опита да открадне олимпийския огън (Видео) - 1

Неизвестен мъж беше арестуван от бразилската полиция в Сао Пауло, тъй като се опита да открадне факела с олимпийския огън, предаде "Дейли Мейл".

Извършителят се опита да пробие охранителния кордон на 40-ия километър от парада в града, но намеренията му бяха осуетени от органите на реда, които го повалиха на земята моментално.

Други инциденти с олимпийската щафета в Сао Пауло нямаше и огънят потегли за Рио де Жанейро, където ще пристигна на 4-и август, ден преди откриването на игрите.

Преди броени дни друг мъж се опита да угаси факела с пожарогасител, но не успя. В последните месец организаторите на олимпийските игри в Рио се сблъскват с редица икономичски и охранителни проблеми, а също така и със заплахата от смъртоносния вирус Зика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    В Бразилия на всяко шествие се опитват да похитят Олимпийският огън и въпреки това на първа линия са сложили да пази жена.