Last news in Fakti

26 Юли, 2016 00:59 755 0

Барселона се договори с Кевин Гамейро

  • гамейро-
  • севиля-
  • барселона-
  • трансфер

Предполагаемата цена на нападателят е около 40 милиона евро

Барселона се договори с Кевин Гамейро - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Севиля Кевин Гамейро ще премине в Барселона, информира Sport.es. Преговорите между двата клуба днес са приключили успешно и французинът до броени дни ще стане футболист на каталунския гранд. Това означава, че Барса се отказва от идеята да купи Лусиано Вието от Атлетико Мадрид. Много е вероятно обаче Вието да бъде пратен под наем именно в Севиля, за да замести Гамейро.

В информацията не се споменава каква сума ще плати Барселона за 29-годишния голмайстор. Неотдавна президентът на Севиля Хосе Мария Дел Нидо подчерта, че няма да продаде нападателя за по-малко от 40 млн. евро.

Гамейро подписа с клуба от Андалусия през 2013 година. Преди това той игра за Пари Сен Жермен, Лориен и Страсбург. През последния сезон французинът вкара 16 гола в 31 мача в Примера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА