Last news in Fakti

26 Юли, 2016 06:01 865 0

Алардайс: Ще преобразя Англия

  • алардайс-
  • англия-
  • национален отбор-
  • преобразяване-
  • селеционер

"Тръпката е голяма", заяви новият селекционер на островитяните

"Тръпката да водиш националния отбор на Англия по футбол е наистина голяма", заяви новият селекционер Сам Алардайс, който пое поста след фиаското на европейското първенство и напускането на Рой Ходжсън.

Бившият мениджър на Болтън, Съндърланд, Уест Хем и Нюкасъл добави, че винаги е успявал да подобри формата на своите отбори след пристигането си в тях и очаква това да се случи и с Англия.

"Тръпката е голяма и мисля, че постът ми подхожда. Имам нужния опит не само да предизвикам играчите да постигат успехи, но и да предизвикам самия себе си да го направя. Натрупах този опит с петте различни клуба, които водих във Висшата лига", каза той.

"Изминалите години ме направиха по-твърд като човек. Просто тук е така. Приех да водя националния отбор, защото ми е нужно ново предизвикателство. Сигурен съм, че мога да направя отбора по-добър и по-успешен. В миналото съм успявал да преобърна сезона за определен клуб още в самото начало, след като съм поел мениджърския пост. Правил съм го с Уест Хям, Съндърланд и Блекбърн. В случая ще ми бъде нужна подкрепа и от футболистите, и от треньорски състав в националния отбор. Трябва да бъдем обединени, защото само така ще изпълним нашата цел, а тя е да бъдем успешен отбор", добави Алардайс.

"Прагматичен треньор съм. Изборът на тактика и на стил на игра зависи пряко от наличните футболисти и съперника. Винаги се опитвам да създам и добра атмосфера в отбора, защото това е един от най-важните елементи. Искам да го направя и в националния тим, защото това е върхът в моята кариера", добави селекционерът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА