Last news in Fakti

29 Юли, 2016 05:15 1 662 1

Клоп разкри защо изгони Мамаду Сако

  • клоп-
  • сако-
  • ливърпул-
  • глоба-
  • правила

"Сако не спазва правилата, трябваше да реагирам", каза германецът

Клоп разкри защо изгони Мамаду Сако - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни защо е изгонил защитника Мамаду Сако от групата на тима по време на американското турне.

"Той за малко до изпусне полета ни от Ливърпул за Сан Франциско, пропусна една тренировка и закъсня за една от закуските на отбора. Аз трябва да изградя колектив и сега започваме на чисто. Затова сметнах, че навярно ще има смисъл ако го пратя обратно в Ливърпул", започна германецът.

"При нас има правила и трябва да ги уважаваме. И ако някой създава у мен усещането, че не ги спазва, аз трябва да реагирам. След 8-10 дни можем да говорим отново за това. Дали ще го глобяваме? Не се интересувам от парите на играчите."

"Не ми се е случвало често в живота да глобявам някого, защото искам да се учим заедно да правим правилните неща. Винаги е едно и също с всяка група. Не харесвам глобите. Те никога не помагат."

"Не е заради това, че им пука за парите. В такъв момент си казват "о, сега боли, но след време няма да боли". Искам от играчите да правят определени неща не заради глобите, а защото искат да ги направят", допълни Клоп.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Сако и много бавен и не е за Ливърпул. Трябват ни бързи защитници.