Last news in Fakti

28 Юли, 2016 12:27 1 094 0

ПСЖ размаза Реал Мадрид в контрола

  • псж-
  • реал мадрид-
  • мюние-
  • контрола

Мюние с два гола за успеха с 3:1 срещу испанския колос

ПСЖ размаза Реал Мадрид в контрола - 1
Снимка: БТА/АР

ПСЖ победи с 3:1 Реал (Мадрид) в мач от турнира Интернешънъл чемпиънс къп. Шампионът на Франция спечели и втория си двубой от надпреварата, като на старта надви Интер също с 3:1. Много силен мач за парижани изигра новото попълнение Томас Мюние. Белгиецът, привлечен от Брюж, вкара два гола във вратата на Кико Касийя. Преди това точен за парижани беше и младокът Джонатан Икон, а за кралския клуб от дузпа се разписа Марсело. Това бе първа контрола от подготвителния период за Реал (Мадрид), който бе без звездата и европейски шампион Кристиано Роналдо.

Още във 2-ата минута Икон направи хубав рейд през центъра и с доста късмет мина през петима играчи на Реал, след което търкулна топката във вратата. Капитанът на ПСЖ Тиаго Силва се контузи и беше заменен от Мюние, който се превърна в звездата на мача. В 18-ата минута Ковачич от Реал (Мадрид) уцели левия страничен стълб на вратата на ПСЖ. В 35-ата минута Мюние с брилянтен удар с левия крак направи резултата 2:0.

В 40-ата минута отново Мюние бе в прегръдките на съотборниците си. Той направи двойно подаване и излезе на стрелкова позиция. Белгиецът първо опита да подаде на непокрит съотборник, но топката се върна в него и вкара за 3:0.

В края на полувремето Серж Орие игра с ръка в наказателното поле и Марсело върна един гол от дузпа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА