30 Юли, 2016 09:53 881 1

Христо Янев: Играхме много добре, зарадвахме публиката

  • христо янев-
  • играхме-
  • добре-
  • зарадвахме-
  • публиката-
  • цска

ЦСКА победи Славия с 2:0 в първи кръг от първенството

Христо Янев: Играхме много добре, зарадвахме публиката - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев остана доволен от победата на неговия ЦСКА-София в първия кръг на новосъздадената Първа професионална лига. "Червените" записаха убедителен домакински успех с 2:0 над Славия в столичното дерби, зарадвайки хилядите по трибуните на "Българска армия".

"Доволен съм. Играхме много добре, създадохме много положения и зарадвахме многобрйната публика, която дойде да ну подкрепя. Отличавам всеки един от играчите, който се появи на терена, който се раздаде до последната минута.", заяви той след двубоя.

"Не беше лесно, Славия бяха много компактни в защита и това ни затрудни, но футболистите се раздадоха и заслуено победихме. Виждам момчета, които се борят и са мотивирани за успехи, а това лъха на оптимизъм.", допълни Янев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    0 0 Отговор
    Някой може ли да поясни, как новия отбор се кичи с ембемата на старото ЦСКА, след като не е споменато тя да е била купена. Ако аз си закича емблемата на Адидас на галошите веднага ще ме грабнат съответните органи.