Last news in Fakti

30 Юли, 2016 23:30 689 0

Раниери е убеден, че Марез ще остане в Лестър

  • раниери-
  • убеден-
  • марез-
  • остане-
  • лестър

Италианецът сподели, че полизащитникът е щастлив в настоящия си отбор

Раниери е убеден, че Марез ще остане в Лестър - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на шампиона на Англия Лестър - Клаудио Раниери, е убеден, че звездата на тима Риад Марез ще остане на "Кинг Пауър стейдиъм" и през новия сезон.

Италианецът вярва, че крилото ще преподпише договора си с клуба и няма да се изкуши от офертите на грандовете.

"Той е много щастлив тук. Виждам настроението му всеки ден и никога не сме говорили за транфер. Уверен съм в него и ще се радвам да подпише нов контракт. За мен е много важно да остане при нас.", призна селекционерът на "лисиците", цитиран от Goal.

От Лестър искат на всяка цена да задържат Марез. През изминалата кампания той наниза 17 гола и направи още 11 асистенции във Висшата лига, допринасяйки неимоверно много за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА