30 Юли, 2016 13:57 1 055 3

Христо Стоичков: Браво на ЦСКА!

  • стоичков-
  • цска-
  • славия

"Славия игра мъжки", заяви легендата

Христо Стоичков: Браво на ЦСКА! - 1
Снимка: БТА

Христо Стоичков поздрави ЦСКА за успешния старт на новото първенство. "Червените" се наложиха с 2:0 над Славия на "Българска армия", а Камата изгледа срещата от студиото на телевизия "Univision" заедно с колеги от САЩ и Мексико.

"Поздравявам футболисти и треньорите за успеха. Феновете бяха страхотни, а подкрепата им е изключително важна във всеки мач. Само заедно можем да върнем славата на ЦСКА. Когато се трудиш, резултатите идват. Поздравявам и Славия. Въпреки загубата отборът игра много мъжки и спортсменски. Сега е време да оставим коментарите на треньорите.", лаконичен бе Камата пред "Труд".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волен сидеров

    0 0 Отговор
    Браво само ЦСКА
  • 2 говедо

    0 0 Отговор
    Браво, ама на кое от всичките ЦСКА-та? Ако напълним първенството само с разни производни на ЦСКА, имат много реален шанс да вземат купата. Стига да не фалират!
  • 3 ААА

    0 0 Отговор
    Защо "ЦСКА София" не тръгнаха на чисто, като Локомотив София? Винаги ще си бъдат прекръстения Литекс! Това "ЦСКА София" е нов клуб и това ще го каже и ФИФА. Как "ЦСКА София" използват емблемата на ПФК ЦСКА АД без да са я купили - в нормалните страни това е кражба? Защо не си ползват емблемата на Литекс? Христо Янев преди 2 месеца беше треньор на ПФК ЦСКА АД и разпалено говореше за червената идея, а сега загърби този отбор и в новият отбор "ЦСКА -София" продължава разпалено да говори за червената идея?