Last news in Fakti

30 Юли, 2016 16:57 1 243 0

Намериха се купувачи за Балотели

  • балотели-
  • ливърпул-
  • аякс-
  • трансфер-
  • заплата

Нападателят трябва драстично да намали заплатата си, ако иска да си тръгне от "Анфийлд"

Намериха се купувачи за Балотели - 1
Снимка: БТА/АР

Нова възможност идва на хоризонта пред Ливърпул, за да се отърве от ненужния Марио Балотели. Големи мераци за някогашната звезда на италианския футбол проявява Аякс, съобщава "Дейли Мейл". Според изданието холандския колос вече води преговори за трансферната сума. "Мърсисайдци" се мъчат да избият поне половината от 16-те милиона паунда, които платиха за скандалния нападател през 2014 г.

Ключова роля за сделката обаче ще има агентът на футболиста Мино Райола, който трябва да убеди Балотели да свали повече от два пъти финансовите си условия. В момента ненужният в Ливърпул играч се разписва срещу 90 000 паунда, докато таванът на заплатите в Аякс е 40 000.

В началото на месеца мениджърът на "мърсисайдци" лично съобщи на Балотели, че е свободен да си търси нов клуб. Той остана да тренира с юношите в Ливърпул, докато първият отбор замина на предсезонна подготовка в Щатите.

Досега единственото конкретно запитване за нападателя е от турския шампион Бешикташ. Твърди се обаче, че Балотели няма намерение да хваща пътя за Истанбул. Сега се очаква развитие около преговорите с Аякс. Холандците търсят заместник на голмайстора си Аркадиуш Милик, който сигурно ново попълнение на Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА