Last news in Fakti

30 Юли, 2016 17:57 919 0

В Лудогорец недоволни от Натанаел

  • натанаел-
  • лудогорец-
  • цървена звезда-
  • дерменджиев-
  • недоволство

Бразилецът имаше голяма вина за първото попадение на Цървена звезда

В Лудогорец недоволни от Натанаел - 1
Снимка: ludogorets.com

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не е останал доволен от представянето на Натанаел Пимиента в двубоя с Цървена звезда в Разград, пише ''Тема Спорт''. 

Бразилецът имаше голяма вина за първото попадение, след като остави зоната си непокрита. Той се бе включил в атака, а никой от дефанзивните халфове не го бе подсигурил. Това даде възможност на Катай да се възползва от празното пространство и да реализира в мрежата на Стоянов. Като цяло Натанаел не бе никак убедителен в дефанзивен план и допусна доста грешки, като и в опитите му за пробив в предни позиции липсваше достатъчно ефективност.
 
Скастрен за играта си е бил и Лукас Саша. 26-годишният полузащитник много често не се разбираше добре със Светослав Дяков и затова оставаше голямо пространство между двамата и отбраната. При втория гол бразилецът бе прекалено далеч от Канга и не успя да блокира навреме удара му.

Неведнъж в срещата халфът позволяваше да бъде преодолян с лекота, което не се е понравило на Дерменджиев, възможно е в реванша със Звезда на "Мала Маракана" титуляр да бъде Анисе Абел, който е доста по-агресивен и работоспособен. Това може да е от полза за отбора, който ще трябва да овладее средата на терена, ако иска да спечели гостуването си в Белград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА