25 Август, 2016 12:58 871 0

Стоичков представи новия треньор на ЦСКА

  • цска-
  • треньор-
  • йорданеску-
  • стоичков-
  • цели

"Ще излизаме всеки мач за победа", обеща Йорданеску

Стоичков представи новия треньор на ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Христо Стоичков присъства на пресконференцията, на която беше представен новият старши треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску. Преди да говори за наставника, Ицо уточни какви длъжности ще заемат в клуба другите присъствали в залата.

„За мен е голяма чест по-малко от два месеца пак да съм в България. Да имам възможността да представя новия старши треньор на ЦСКА. Преди това искам да кажа, че  Димитър Пенев си остава почетен президент на клуба. Г-н Пенев, пожелавам ви много успешна работа. За мен е чест, че отново сме заедно. Спортен директор на ЦСКА ще бъде Пламен Марков. Аз съм израснал с него. Знам, че е голям професионалист. Финансовият директор остава Трифон Попов. Сега за треньора... Имах възможността да разговарям с мои бивши колеги от Румъния. Хора, които са близки до новия треньор на ЦСКА и до баща му. Хаджи и Попеску ми дадоха пълната информация за него. Затова се спряхме на Едуард Йорданеску. Той е човек с идеи, знае как да наложи дисциплина. А има ли дисциплина, всичко става по-лесно. Еди, добре си дошъл. Пожелаваме ти много успехи. Да се надявам, че в края на годината ще си също така весел, както си днес", заяви Стоичков.

Самият Йорданеску заяви: "Това е един много щастлив и страхотен ден за мен, защото днес се присъединявам към това страхотно семейство ЦСКА. За мен е чест да съм част от този клуб и редом до такива легенди. Знам, че идвам в клуб с огромни традиции и страхотни фенове. Знам, че имаме много работа за вършене. Осъзнавам, че поемам голяма отговорност, като поемам клуб с толкова много успехи. Искам да благодаря за гласуваното доверие. Обещавам, че ще вложа всичко, за да постигнем успехите, които се очакват от нас", започна специалистът.

"Гледах вече няколко мача на отбора. За мен беше важно да видя потенциала на футболистите. Знам, че това е нов и изключително млад отбор. Ние трябва да разгърнем потенциала на играчите и да вдигнем нивото. Това няма да е лесно. Не съм бил замесен в селекцията и подготовката, но това вече е история. Вече съм тук".

"Обещавам на феновете, че ще излизаме всеки мач за победа. Философията идва от историята на отбора - ние трябва да бъдем атакуващ тим. Гарантирам, че ще се опитаме да играем така и ще се раздаваме. Щастието на феновете е и мое щастие".

"Казвам го на всички - не очаквайте магически неща от мен. Млад съм, но познавам работата. Трябва ни време и много време", добави 38-годишният румънец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА