Last news in Fakti

27 Август, 2016 05:15 833 0

Раниери: И в Шампионска лига сме аутсайдери

  • раниери-
  • лестър-
  • група-
  • аутсайдер-
  • шампионска лига

Специалистите определиха групата на Лестър като "лесна"

Раниери: И в Шампионска лига сме аутсайдери - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери смята, че отборът му е аутсайдер при първото си участие в Шампионската лига. "Лисиците" изтеглиха нелош жребий, който им дава реален шанс за продължаване напред в турнира. Те попаднаха в група "G" с отборите на Порто, Брюж и Копенхаген. Въпреки това италианският наставник предпочете да бъде доста предпазлив в изказванията си.

"Още веднъж смятам, че сме аутсайдери. Този сезон ще трябва да се борим на няколко фронта. Нашите фенове заслужават да гледат европейски футбол срещу отбори като Порто, Брюж и Копенхаген. Така ще натрупаме полезен опит в Шампионската лига, особено в гостуванията ни. Надявам се да изиграем повече от три мача като гост. Не знам колко точки ще са ни достатъчни, за да продължим в следващата фаза. Понякога са нужни 8 или 10, друг път и толкова не стигат. Лека-полека", заяви Раниери след жребия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА