Last news in Fakti

26 Август, 2016 10:26 857 0

Иван Иванов със силен мач за Панатинайкос

  • иванов-
  • гол-
  • панатинайкос-
  • лига европа-
  • брьондби

Българинът отбеляза гол, а гърците се класираха за Лига Европа

Иван Иванов със силен мач за Панатинайкос - 1
Снимка: БТА

Панатинайкос завърши 1:1 с Брьондби в Дания и с общ резултат 4:1 се класира в групите на Лига Европа. За ПАО страхотен мач изигра Иван Иванов.

Родният национал бе на много високо ниво в защита и дори вкара изравнителното попадение за гърците в 65-ата минута. Този гол прекърши домакините, които преди това бяха повели чрез Хани Мукхтар (35) и се надяваха на чудо.

Всичко обаче приключи, след като Иванов опъна мрежата на домакините и така Панатинайкос се класира в следващата фаза на турнира, докато домакините приключват с тазгодишното си евроучастие.

Иначе срещата предложи открит и динамичен футбол, с множество положения и пред двете врати, като в крайна сметка се получи логично равенство, което заслужено изпрати Панатинайкос в групите на Лига Европа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА